Help, mijn kind is bang voor het corona-virus!

10.03.20
Angsten komen veel voor. Ze horen bij de normale ontwikkeling van een kind. Sommige kinderen zijn van nature angstiger aangelegd dan andere kinderen. Wat een kind heeft meegemaakt en hoe angstig jezelf als ouder bent, speelt ook mee. Kinderen pikken bewust of onbewust nieuws op over het coronavirus vanuit hun omgeving. Net zoals bij volwassenen kan dit bij kinderen veel vragen oproepen.
Deel bericht

Isabel houdt haar kinderen thuis: 'Ik ben niet bang voor de leerplichtambtenaar'

10.03.20
Veel Nederlandse scholen scherpen hun protocollen aan vanwege de verspreiding van het coronavirus. Isabel Kuijlaars wacht het beleid niet af. Haar drie kinderen zitten al een week lang preventief thuis.
Deel bericht

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2020 -2021 en stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit

10.03.20
Van maandag 9 maart t/m maandag 20 april 2020 kunnen scholen zich inschrijven voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School en belangstelling registreren voor de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit, ronde 2 Voorjaar 2020.
Deel bericht

Kinderen thuis op ruim kwart van de scholen door coronavirus

10.03.20
Op ruim een kwart van de scholen zijn al kinderen thuisgebleven vanwege het coronavirus. Ook had 7 procent van de scholen te maken met leraren die geen les konden geven. Dat blijkt uit een peiling onder ruim 1100 schoolleiders van met name basisscholen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)