Premier Rutte 'niet hoopvol' over versoepelingen na 19 januari

05.01.21
Premier Mark Rutte is "niet erg hoopvol" over het doorvoeren van versoepelingen na 19 januari, de datum waarop de huidige lockdown ten einde moet komen. Dat vertelde de bewindsman dinsdagmiddag in debat met de Tweede Kamer.
Deel bericht

Subsidie voor ventilatie januari 2021 beschikbaar

05.01.21
Op 4 januari 2021 opende het loket voor de subsidieregeling Specifieke Uitkering Ventilatie in Scholen (SUVIS). Tussen 4 januari en 30 juni 2021 kunnen scholen...
Deel bericht

Rotterdamse middelbare scholen hebben primeur met Digitale Scholenmarkt via 3D-platform

05.01.21
Persbericht - Na maanden van saaie Zoomsessies is er eindelijk een spannender digitaal concept: GoMeet, een virtueel 3D-platform voor beurzen en congressen. De bezoeker – of liever gezegd zijn/haar avatar – kan nu coronaproof maar toch actief deelnemen aan een evenement. Het Rotterdamse voortgezet onderwijs heeft de primeur met GoMeet op de Digitale Scholenmarkt, het voorlichtingsmoment voor leerlingen van groep 8.
Deel bericht

Jeugdjournaal bestaat 40 jaar en geeft live kijkje achter de schermen

05.01.21
Het is vandaag precies veertig jaar geleden dat het eerste Jeugdjournaal werd uitgezonden. De hele dag wordt daar op alle kanalen van het Jeugdjournaal aandacht aan besteed, met als hoogtepunt een speciale uitzending vanaf 18.45 uur op YouTube: een kijkje live achter de schermen.
Deel bericht

De omgekeerde wereld: Eijse (8) zit in de klas en krijgt les van de juf die thuis zit

05.01.21
,Grappig’’, lacht de achtjarige Eijse terwijl hij net via zijn laptopscherm wat rekenopdrachten van juf Petra heeft gekregen. ,,Ik zit gewoon in de klas en mijn juf is thuis.’’
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)