Afscheidsmusicals groep 8 2021

07.01.21
Een afscheid van groep 8 zonder afscheidsmusical is eigenlijk niet meer voor te stellen. Ook dit jaar hebben producenten van eindmusicals weer hun best gedaan om met een nieuwe musical leerlingen en ouders een onvergetelijke avond te bezorgen aan het einde van dit schooljaar.
Deel bericht

Cao-lonen onderwijs stijgen harder dan gemiddeld

07.01.21
De cao-lonen in het onderwijs zijn vorig jaar harder gestegen dan gemiddeld. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van het CBS.
Deel bericht

Emotionele verwaarlozing steeg door eerste lockdown

07.01.21
Door de lockdown in het voorjaar van 2020 zijn onder professionals de vermoedens van kindermishandeling toegenomen. Dat stellen onderzoekers van de Universiteit Leiden op basis van rapportages uit het onderwijs en de kinderopvang.
Deel bericht

Britse leerlingen zonder internet krijgen tv-onderwijs: 'Werkt niet in Nederland'

07.01.21
De Britse publieke omroep komt scholen tegemoet met het onderwijzen van leerlingen die thuis geen internetverbinding hebben. In het door corona ernstig getroffen Verenigd Koninkrijk worden vanaf aanstaande maandag op twee zenders lessen aangeboden voor basis- en middelbare scholieren.
Deel bericht

Pabo wordt opgesplitst om meer mannen aan te trekken

07.01.21
Vanaf 2022 komt er een pabo voor het jongere en voor het oudere kind. Zo hoopt OCW dat meer mannen naar de pabo gaan omdat die nu geen zin hebben om stage te lopen bij de kleuters.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)