Nieuw lesmateriaal: Micro-monsters om je heen

11.01.22
Het coronavaccin is vanaf januari 2022 beschikbaar voor kinderen van 5 t/m 11 jaar. Alle aanleiding om ook basisschoolleerlingen de belangrijkste kennis over vaccinaties bij te brengen. Met het nieuwe lesmateriaal Micro-monsters om je heen leren kinderen uit groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs alles over virussen, bacteriën, het afweersysteem en vaccinaties.
Deel bericht

[EduAd] Afscheidsmusicals 2022 voor groep 8

11.01.22
Welke afscheidsmusical kies je dit jaar voor groep 8? Altijd een lastige keuze. Op Musical op School vind je een handig overzicht met nieuwe eindmusicals voor 2022 en musicals uit voorgaande jaren.
Deel bericht

Spannend of klassen bemand blijven: ‘Mag deze snottebel wel en die snottebel niet?’

11.01.22
Het zijn spannende weken voor het basisonderwijs, vindt Christel Hensema, directeur van Daltonschool Confetti in de Schuytgraaf. ,,Hoe zorg ik ervoor dat de klassen bemand blijven? Dat is mijn zorg.”
Deel bericht

Basisonderwijs krijgt volgend schooljaar 500 miljoen euro minder

11.01.22
Scholen in het primair onderwijs krijgen in het schooljaar 2022-2023 eenmalig 7 procent van hun budget voor personeelskosten niet, zo blijkt uit een analyse van NU.nl. Het gaat per schoolbestuur om honderdduizenden euro's, geld dat hierdoor niet in leerkrachten kan worden gestoken. Op verschillende basisscholen dreigen bezuinigingen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)