Kuipers: sluiten scholen en kinderopvang bij coronagolf voorkomen

13.06.22
Het kabinet wil "te allen tijde" voorkomen dat scholen en kinderdagverblijven dicht moeten als het coronavirus opnieuw oplaait. De gevolgen van een sluiting zijn te groot, onder meer op "de ontwikkeling van kinderen en jongeren", zegt minister Ernst Kuipers. Sluiting komt pas in beeld als mogelijke maatregel "als we te maken hebben met een virus(variant) waarbij scholieren, studenten en personeel in de scholen en ....
Deel bericht

Gps-horloges voor kinderen in trek na dood 9-jarige Gino

13.06.22
De interesse in gps-horloges is toegenomen vanwege de moordzaak rond de 9-jarige Gino uit Zuid-Limburg. Met zo’n horloge kun je de locatie van je kind in de gaten houden. Ze hebben vaak ook andere functies, zoals de mogelijkheid om te bellen of een noodsignaal te versturen. De gadgets kunnen fijn zijn, maar goede afspraken met je kind zijn belangrijker, zeggen deskundigen tegen RTL Nieuws.
Deel bericht

Woedende reacties op uitspraken minister over speciaal onderwijs: ‘Praat nou met ouders en docenten op Bonaire’

13.06.22
Al jaren klagen ouders over het gebrek aan goed onderwijs in de Caribische gemeenten voor kinderen met bijvoorbeeld autisme. Een interview met minister Wiersma (Primair en Secundair Onderwijs) over speciaal onderwijs in de Caribische gemeenten zorgt voor ophef.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)