Word ik na twintig jaar te oud voor schoolreisje?

15.06.22
Carola is al twintig jaar vrijwilliger bij de jaarlijkse kampeerweek van de buurtschool. Het was altijd leuk, maar na het laatste reisje kwam ze teleurgesteld terug. Nu de mentaliteit van de kinderen verandert, twijfelt ze of ermee moet doorgaan.
Deel bericht

Personeelstekort kinderopvang: Amersfoort zegt 5 procent contracten ouders op

15.06.22
Ska, een grote kinderopvangorganisatie in de provincie Utrecht, zegt de lopende contracten van 5 procent van de ouders in Amersfoort en omstreken op. De beslissing is genomen vanwege het personeelstekort in de sector. Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (Boink) vreest dat ouders in sommige andere steden ook met opzeggingen geconfronteerd zullen worden.
Deel bericht

'Geen gekke gedachte dat Schiermonnikoog bij Groningen zou horen'

15.06.22
Onlangs wees de Leeuwarder Courant op een storend foutje in een aardrijkskundeboek. Volgens de uitgever Alles-in-1 hoort Schiermonnikoog bij Groningen, evenals Rottumerplaat en Rottumeroog. Dat mochten ze wat het eerstgenoemde eiland betreft wel willen.
Deel bericht

Leerkrachten in Ohio mogen vuurwapen meenemen naar school

15.06.22
Wetgevers in de Amerikaanse staat Ohio hebben het makkelijker gemaakt voor leerkrachten om vuurwapens met zich mee te dragen op het werk. Zo is er een wet aangenomen die het aantal vereiste trainingsuren met een vuurwapen drastisch verlaagt van ruim 700 uur naar slechts 24 uur.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)