Voorbereidingen op nieuwe ABP-pensioenregeling in volle gang

15.11.23
Sociale partners in overheids- en onderwijssectoren en ABP streven naar een nieuwe pensioenregeling per 1 januari 2027. Dit lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen van de overgang het nieuwe pensioenstelsel zijn al geruime tijd bezig.
Deel bericht

Indringer basisschool was volgens buurtjeugd altijd al een probleemjongen

15.11.23
Een probleemjongen, zo omschrijven jongeren uit het dorp de 19-jarige man die dinsdag een basisschool in Oisterwijk binnendrong. De verdachte zei tegen mensen in basisschool De Coppele dat hij gewapend was en explosieven zou hebben geplaatst.
Deel bericht

Verscherpt toezicht voor Onderwijs Wijzer uit Zoetermeer

15.11.23
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft Onderwijs Wijzer onder verscherpt toezicht gesteld. Onderwijs Wijzer biedt hulp aan jongeren van 4 tot 18 jaar die zijn vastgelopen in het onderwijs. Die jeugdhulp vertoont tekortkomingen. Binnen 7 maanden moet Onderwijs Wijzer de tekortkomingen wegnemen.
Deel bericht

Opinie | ‘Leraren moeten squashen en mediteren, dan blijft de werkdruk in het onderwijs behapbaar’

15.11.23
Telkens krijgt het onderwijs meer geld van de overheid, maar dat lost de werkdruk in de sector niet op. Leraar in het voortgezet onderwijs John Martherus doet een aanzet voor creatieve oplossingen.
Deel bericht

Verwarde man die basisschool binnendrong aangehouden

15.11.23
Bij basisschool De Coppele in de wijk Westend in Oisterwijk is dinsdagmorgen rond 8.00 uur een verwarde man de school en een klas binnen gedrongen. Hij zou gedreigd hebben iemand te vermoorden en gooide met spullen. De politie is massaal uitgerukt en kwam met een arrestatieteam en politiehonden ter plaatse. De school zou gebeld zijn met dreigende taal. De politie wist bij aankomst niet of de man nog binnen is.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)