Vergoeding voor Groningse scholen die na ochtendspits beginnen

30.05.17
Middelbare en MBO-scholen in Groningen krijgen een financiële bijdrage als zij hun lesroosters aanpassen, zodat leerlingen buiten de ochtendspits kunnen reizen. Groningen Bereikbaar, Arriva en het OV-bureau Groningen Drenthe stellen daarvoor samen geld beschikbaar.
Deel bericht

Lerarentekort? Omarm de hybride docent

30.05.17
Eén op de vijf hoogopgeleide Nederlanders zegt voor de klas te willen staan als ze dat kunnen combineren met ander werk. Eén op de acht leraren in het voortgezet onderwijs werkt al hybride. Het is tijd om de hybride docent te omarmen.
Deel bericht

MAX Online genomineerd voor Computable Awards 2017

30.05.17
MAX Online van educatieve uitgeverij Malmberg is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie ICT project van het Jaar Onderwijs. Volgens de jury draagt MAX bij aan het verhogen van het kennisniveau van leerlingen in het voortgezet onderwijs. Met de adaptieve trainers in MAX Online krijgt iedere leerling een individuele leerroute op basis van zijn of haar behoefte.
Deel bericht

Steeds minder flexwerkers stromen door naar een vaste baan

30.05.17
Een kwart van de mensen die in 2012 begonnen met een flexibele baan had drie jaar later een vast contract. CBS weet dat flexwerkers in het onderwijs het vaakst een vast contract krijgen. Al is vaak niet helemaal het goede woord.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)