Beroepsstandaard voor de Zorgcoördinator uitgereikt

01.06.17
Op donderdag 1 juni reikte de NVS-NVL het eerste exemplaar van de Beroepsstandaard voor de Zorgcoördinator uit aan Christianne Mattijssen, directeur Voortgezet Onderwijs bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.
Deel bericht

Met een hoger loon krijgt leraar meer respect (opinie)

01.06.17
. Uit onderzoek van Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) en beleidsadviesbureau Ecorys blijkt een forse daling van het lerarenberoep op de 'beroepsprestigeladder'. Mijn onderzoek naar bronnen van waardering en zelfrespect, waarop ik vorig jaar promoveerde, laat zien hoe de status van het leraarschap kan stijgen. D
Deel bericht

Kabinet stelt hulplijn in met deskundigheid voor jeugdprofessionals

01.06.17
Zorgen dat professionals er niet alleen voor staan en een intensievere samenwerking tussen jeugd- en jongerenwerkers, onderwijs en het veiligheidsdomein zijn twee belangrijke aspecten die bijdragen aan het voorkomen van sociale spanningen en de preventie van extremisme.
Deel bericht

Actieplan voor wachtlijsten internationale scholen

01.06.17
Nederland is een aantrekkelijk land voor buitenlandse bedrijven en hun personeel. Door ons goede vestigingsklimaat en sterke economie is de vraag naar het aantal leerlingplekken op internationale scholen sterk toegenomen waardoor onder andere wachtlijsten ontstaan.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)