Steeds meer jonggehandicapten zitten thuis zonder uitkering

25.04.18
Jaarlijks komen 26 duizend jongeren van het praktijkonderwijs, van het voortgezet speciaal onderwijs en het zogenoemde entree-onderwijs. Dit zijn jongeren met een beperking, met gedragsproblemen of met een laag iq. De helft kiest voor een vervolgopleiding, de andere helft gaat op zoek naar werk.
Deel bericht

Gymnasium Celeanum uit Zwolle wint ConjunctuurBekerStrijd CBS

25.04.18
Het CBS organiseert sinds het schooljaar 2011/2012 jaarlijks de ConjunctuurBekerStrijd. Die wedstrijd is bestemd voor leerlingen van de havo- en vwo-bovenbouw met economie in hun profiel. Zij voorspellen onder leiding van hun docent de Nederlandse economie aan de hand van 10 indicatoren. De grote winnaar is dit jaar klas 6 van het gymnasium Celeanum uit Zwolle.
Deel bericht

Overplaatsing van werknemers bij Limburgse scholengroep

25.04.18
Vlak voor de meivakantie hoorden ruim 125 werknemers dat ze gedwongen op een andere locatie, buiten Maastricht, aan de slag moeten. Die mensen zijn aangewezen volgens het last in, first out-principe. “Ze hebben baangarantie binnen de scholenstichting. We gaan ze zo goed mogelijk proberen te matchen met andere scholen binnen onze scholengroep.”
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)