Knippen en plakken voor gevorderden

10.08.19
Groningen heeft het mooiste station van Nederland en Groninger Archieven viert die uitverkiezing met een bijzondere actie.Op de website van de Archieven staat een prachtig gedetailleerde bouwplaat van het station die je gratis kunt downloaden. Met handleiding. De bouwplaat is gemaakt in 1996 ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het hoofdstation.
Deel bericht

8 tips om social media te gebruiken in de klas

10.08.19
87 % van de Nederlandse kinderen in de leeftijd van 13 tot 16 jaar heeft een persoonlijke pagina op een netwerksite. Daarmee is Nederland koploper in Europa. Social media is daarom een uitstekend middel om je lessen aantrekkelijker en interactiever te maken voor je leerlingen.
Deel bericht

Bedrijven zitten te springen om Duitssprekende werknemers

10.08.19
Steeds meer Duitse klanten kennen ook een woordje Nederlands, nu scholen in de Duitse grensregio steeds vaker Nederlands als vak aanbieden. Toch blijft er een voorkeur om zaken in het Duits te doen. Spreek je talen en je hebt er als ondernemer een hele grote afzetmarkt. Wil je minder goederen transporteren, dan moet je zoveel mogelijk zaken doen met nabijgelegen landen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)