Leveranciers leveren oplossingen voor alle leerlingen in het PO

20.03.20
Om scholen te ondersteunen in het geven van onderwijs op afstand, is door de gezamenlijke educatieve marktpartijen gewerkt aan drie oplossingen.
Deel bericht

Voortgezet onderwijs worstelt met schoolexamens: elke school bedenkt eigen oplossing

20.03.20
Voor veel leerlingen op het voortgezet onderwijs komen de examens eraan. Maar voordat zij mee mogen doen aan het centraal examen, moet eerst het schoolexamen zijn afgerond.
Deel bericht

Docente Minerwa uit Enschede geeft les vanachter haar keukentafel: ‘Ik mis mijn leerlingen nu al’

20.03.20
Ze stond vorige week nog voor het whiteboard in een volle klas op het Bonhoeffer College aan de Van der Waalstraat. Nu geeft Minerwa El-Alam Coskun les vanachter de laptop op haar keukentafel. „Ik mis mijn leerlingen nu al.”
Deel bericht

Meer kinderen opgepakt door de politie

20.03.20
Vorig jaar heeft de politie voor het eerst in tien jaar meer minderjarigen opgepakt. In 2019 werden ongeveer 18.000 mensen opgepakt die jonger waren dan 18 jaar. Dat is ongeveer 1000 meer dan het jaar daarvoor.
Deel bericht

Blog | Lang leve dit waanzinnig georganiseerde land

20.03.20
Nog geen twee dagen zat het gebroed werkeloos thuis of er was al lesmateriaal klaargezet in Google Classroom. Over en weer vlogen linkjes naar online toetsen en quizzen. De kinderen, die hun ijver en discipline moeten hebben geërfd van een ver en tot dusver onbekend familielid, hebben werkschema’s uitgetekend en roosters opgesteld.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)