Videoboodschap minister Van Engelshoven & Slob

19.03.20
Videoboodschap minister Van Engelshoven & Slob op YouTube. 'Duizendmaal dank. We denken aan jullie.'
Deel bericht

Eindexamens spannender dan ooit: leerlingen balen van onzekerheid door de coronacrisis

19.03.20
Scholen voor het voortgezet onderwijs werken zich uit de naad om leerlingen weer les te kunnen geven. Veel lessen gaan online. Voor eindexamenleerlingen is het helemaal spannend, want het centraal schriftelijk examen begint op 7 mei. Maar veel jongeren moeten nog schoolexamens maken.
Deel bericht

Lerarenontwikkelsfonds aanvraag 2020/2021

19.03.20
Heb jij een idee voor een innovatie om het onderwijs te verbeteren? Wil jij werken aan je eigen ontwikkeling en krachtig leraarschap? Leraren uit mbo, vo, po en so kunnen in 2020 weer een LOF-aanvraag doen om in aanmerking te komen voor subsidie, begeleiding en een netwerk van andere LOF-leraren.
Deel bericht

Van basisschool tot universiteit: zo beïnvloedt de coronacrisis het onderwijs

19.03.20
Geen eindtoets, online colleges en uitgestelde schoolreisjes: van basisschool tot universiteit ondervinden leerlingen en studenten gevolgen van de coronacrisis. Hoe ziet de rest van hun schooljaar eruit?
Deel bericht

'Coronavirus kán dagenlang 'overleven' op plastic en roestvrij staal'

19.03.20
Amerikaans onderzoek laat zien dat het coronavirus onder ideale omstandigheden tot wel 72 uur intact blijft op oppervlakten van plastic en roestvrij staal. In heel kleine druppeltjes in de lucht, zogeheten aerosolen, kan het een paar uur 'overleven'. De huidige hygiëneadviezen sluiten daar goed bij aan.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)