Opinie | Welke feiten bewijzen dat de sfeer op school verhardt?

19.11.20
Rector Rob Schuurmans herkent niets in het beeld dat Trouw schetst. Bij hem op school accepteren bijna alle medewerkers, leerlingen en ouders het dragen van een mondkapje.
Deel bericht

Licht herstel arbeidsdeelname onderwijsvolgende jongeren in derde kwartaal

19.11.20
De arbeidsdeelname van jongeren is na een aanzienlijke daling in het tweede kwartaal van 2020 weer gestegen. De stijging deed zich echter alleen voor bij jongeren die onderwijs volgen. In het derde kwartaal van 2020 hadden 1,3 miljoen jongeren betaald werk. Dat is 62,1 procent van alle 15- tot 25-jarigen.
Deel bericht

Ajax opent VO-school op De Toekomst

19.11.20
Ajax heeft woensdag, in samenwerking met Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso (SOVOP) en de gemeente Ouder-Amstel, een VO-school geopend op sportpark De Toekomst.
Deel bericht

Bijna helft jongeren zegt zich slechter te voelen door coronacrisis

19.11.20
Bijna de helft van de jongeren van 18 tot 24 jaar zegt zich in onderzoek van bureau I&O Research slechter te voelen dan voor de coronacrisis. Dat is veel meer dan andere leeftijdsgroepen, waarbij iets meer dan een kwart zich slechter voelt. I&O Research doet in opdracht van de NOS maandelijks onderzoek naar het draagvlak van het coronabeleid.
Deel bericht

Coronabesmettingen op school of kinderopvang 6,3%

19.11.20
Van het aantal coronagevallen waarvan bekend is waar de besmetting plaatshad, heeft 6,3% betrekking op scholen of kinderdagverblijven.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)