Cloudwise versterkt directie met nieuwe CEO

14.01.21
Cloudwise, gerenommeerd ICT-dienstverlener in het onderwijs, heeft in Ludo Hertroijs een nieuwe CEO gevonden. Met deze benoeming neemt Cloudwise de volgende stap in haar ontwikkeling naar een succesvolle internationale speler op het gebied van moderne ICT-oplossingen in het onderwijs. Ludo Hertroijs brengt veel kennis met zich mee van de ICT-markt in zowel Nederland alsook internationaal.
Deel bericht

Minder motivatie bij leerling zonder goede werkplek

14.01.21
27 procent van de Nederlandse leerlingen heeft minder leermotivatie omdat ze thuis geen goede plek hebben om te leren en huiswerk te maken. Dat blijkt uit een onderzoek van de Radboud Docenten Academie en het Kenniscentrum Beroepsonderwijs Arbeidsmarkt onder 21.955 leerlingen van ruim zeventig scholen.
Deel bericht

50 organisaties in geweer tegen sluiting scholen: 'Zoek alternatieven'

14.01.21
Het kabinet moet alternatieven zoeken voor de sluiting van de scholen. Die oproep doen vijftig organisaties onder aanvoering van Unicef in een verklaring. Ze spreken van "een collectieve vuist tegen de enorme ontwikkelingsrisico's voor kinderen en jongeren".
Deel bericht

OMT vreest dat corona nog zeker tot april huishoudt

14.01.21
Het aantal IC-opnames van coronapatiƫnten ligt pas eind maart op een niveau dat versoepeling van de huidige maatregelen mogelijk maakt. Dat staat in het nieuwste advies van het Outbreak Management Team.
Deel bericht

Twee derde van de busreizigers in Friesland is scholier of student en daarom gaan scholen nu meebeslissen over de dienstregeling van Arriva

14.01.21
Friese onderwijsinstellingen gaan jaarlijks meepraten over de busdienstregeling van Arriva en de eventuele toekomstige vervoerder. Onderwijsbestuurder Geert van Lonkhuyzen, van onder meer het Dockinga College in Dokkum, pleitte in een commissievergadering van Provinciale Staten met succes voor invloed van de onderwijssector bij het maken van de dienstregeling van het busvervoer in de provincie.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)