In onderwijs veel werknemers met pensioen

13.04.21
Het onderwijs behoort tot de sectoren waarin vorig jaar relatief veel werknemers met pensioen gingen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Deel bericht

Opinie | Het vak Levensbeschouwing daagt leerlingen uit het leven op een genuanceerde en verbindende manier te beschouwen.

13.04.21
Het Expertisecentrum Levensbeschouwing en Religie (Lervo) wil een leerplan ontwikkelen voor levensbeschouwing en religie in het voortgezet onderwijs (de Verdieping, 29 maart). Want het vak mist nu status.
Deel bericht

Vlaams onderwijs na paasvakantie nog deels op afstand

13.04.21
Het lager en middelbaar onderwijs in Vlaanderen begint na de paasvakantie op maandag 19 april weer maar leerlingen van de vier hoogste klassen krijgen voor de helft toch nog les op afstand.
Deel bericht

Enquête: Extra lerarengeld is niet op de juiste plek beland

13.04.21
Leraren en ondersteuners vinden dat ze veel te weinig zijn betrokken bij de verdeling van 150 miljoen euro extra voor het voortgezet onderwijs. Sterker nog, het leeuwendeel van de medewerkers op middelbare scholen heeft volgens een enquête geen idee wat er met het geld is gebeurd of zegt dat het niet is uitgegeven.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)