Waar vind ik glutenvrije Pieten in Nederland?

31.10.17
In een aantal plaatsen lopen tijdens de intocht van Sinterklaas tussen de Pieten speciaal herkenbare Glutenvrije Pieten met glutenvrije pepernoten en snoepgoed. Die zijn exclusief uit Spanje meegekomen voor kinderen met een glutenvrij dieet.
Deel bericht

Tom (4) schrijft boek over hoogbegaafdheid: 'Ik heb een renpaard in mijn hoofd'

31.10.17
De hersenen van de 4-jarige Tom de Boevere werken veel sneller dan die van andere kinderen, zegt hij zelf. Tom is hoogbegaafd. Omdat er geen boeken waren die hem helpen bij het begrijpen van zijn hersenen, schreef hij er zelf maar eentje: Gewoon Tom.
Deel bericht

Jongens van 15 en 18 vast voor bestellen wapens op dark web

31.10.17
Twee jongens van 15 en 18 jaar zitten vast voor het bestellen van een vuurwapen op het dark web. Dat is een deel van het internet waar mensen anoniem met elkaar kunnen communiceren en dat daardoor populair is bij criminelen.
Deel bericht

Steeds meer kinderen slaan klas over: 'Niet altijd de beste oplossing'

31.10.17
Steeds meer kinderen slaan een klas over en komen daardoor op jonge leeftijd in de brugklas. Ook al lijkt het soms de beste optie, is het dat niet altijd. En dat maakt het vaak een lastige beslissing voor ouders.
Deel bericht

Piepjong en nu al eigen baas

31.10.17
Vergeet de krantenwijk of het baantje als vakkenvuller. Jongeren die wat willen bijverdienen, beginnen steeds vaker een eigen bedrijf. Het aantal kinderen dat zich eigen baas mag noemen, is in vijf jaar tijd verdubbeld.
Deel bericht

Meisje (15) spoorloos na fatale sexting

31.10.17
Een van meisjes die in februari in Enschede betrokken was bij de fatale verspreiding van een naaktfoto (sexting), blijkt al sinds 13 oktober spoorloos. Dit weekeinde is zij door de politie op de lijst van vermiste personen geplaatst.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)