Tweede ronde burgerschapsproject 1001 Nacht

23.11.17
Basisscholen kunnen meedoen aan de tweede ronde van het pilotproject 1001 Nacht van bureau Arkade.
Deel bericht

Onderzoek naar loonverschillen leraren voortgezet onderwijs en marktsector

23.11.17
Leraren in het voortgezet onderwijs hebben gemiddeld een lager bruto uurloon dan vergelijkbare werknemers in de marktsector. Dit geldt in grotere mate voor leraren met een eerstegraads lesbevoegdheid dan voor tweedegraads leraren.
Deel bericht

Vlaamse schooldirecteuren haakten vorig schooljaar massaal af

23.11.17
Bijna twee op de vijf de Vlaamse basisscholen wisselden vorig jaar van directeur. Sommigen gingen met pensioen, maar een belangrijke oorzaak is ziekte.
Deel bericht

Klaar voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming?

23.11.17
Op 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. Gaat er nu echt zoveel wijzigen met de komst van de AVG? Moeten wij als organisatie anders gaat werken? Wat mogen wij nog wel en wat mogen wij niet meer doen met persoonsgegevens?
Deel bericht

Nu al wachtlijst voor eerste schoolklas peuters Den Haag

23.11.17
Haagse ouders staan in de rij voor de allereerste school voor peuters. Er is nu al een wachtlijst. Voorlopig is gestart met een groep van zeven 2-jarigen.
Deel bericht

Samsung leert kinderen via workshop digitaal componeren

23.11.17
Samsung en de stichting Méér Muziek in de Klas slaan de handen ineen om basisschool kinderen digitaal te leren componeren.
Deel bericht

Leraren stichting Flore krijgen loon bij tweede staking

23.11.17
Mocht het op 12 december tot een tweede staking komen in het basisonderwijs, dan zal scholenstichting Flore in Heerhugowaard het loon van de leraren en ondersteuners doorbetalen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)