Koning belt Amalia over haar schoolplannen

16.02.18
Het bericht dat prinses Amalia het slotstuk van haar middelbare school in China zou gaan volgen, is "een totaal onzinverhaal", aldus koning Willem-Alexander.
Deel bericht

Bij elk nieuw bloedbad in VS stijgt verkoop kogelwerende rugzakken

16.02.18
Bij gebrek aan structurele maatregelen tegen massa-moorden zoals in Florida, nemen wanhopige Amerikaanse ouders zelf maatregelen om hun kind te beschermen.
Deel bericht

Gratis lesmateriaal Week van de Hoop

16.02.18
Nog ruim 4 weken en dan is de Week van de Hoop, van 19 t/m 25 maart. De app met lesmateriaal is al klaar en kan gratis gedownload worden in de App store van Google of Apple. De week is een initiatief van Verus, vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs.
Deel bericht

Minister de Jonge bindt strijd aan me extremisme en polarisatie

16.02.18
Samen met speciaal rapporteur Naïma Azough heeft minister Hugo de Jonge (VWS) vorige week Platform JEP gelanceerd. Platform JEP staat voor Jeugd preventie Extremisme en Polarisatie.
Deel bericht

Raad eens hoeveel ik van je hou - voor maar 2 euro

16.02.18
Het initiatief ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ heeft als missie alle – maar dan ook alle – kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Het prentenboek van 2018 is Raad eens hoeveel ik van je hou van Sam McBratney en Anita Jeram.
Deel bericht

Leesplein gaat stoppen vanwege Algemene Verordening Gegevensbescherming

16.02.18
Een aantal digitale diensten van de Koninklijke Bibliotheek (KB) wordt door derden beheerd. Dit maakt de dienstverlening niet alleen kostbaar, maar brengt ook veiligheidsrisico´s met zich mee.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)