Gesprek tussen De Klimroos en Al Arqam komt moeizaam op gang

09.08.18
Er moet nog een hoop gebeuren om het nieuwe schooljaar voor zowel De Klimroos als Al Arqam vlotjes van start te laten gaan. Zo is de gemeente Utrecht sinds 2 augustus bezig met een aantal aanpassingen aan het schoolgebouw, moeten er nog veel spullen uit de klaslokalen verhuisd worden. Een vruchtbaar gesprek tussen beide schoolbesturen heeft tot dusver nog niet plaatsgevonden.
Deel bericht

Sterke meiden confronteren pestkoppen met hun gedrag

09.08.18
Een voorstelling over pesten, met in de hoofdrol twee meisjes, die slachtoffer werden van pesters, maar nu vol zelfvertrouwen pestkoppen confronteren met hun gedrag. De voorstelling reist de komende maanden langs de Goudse basisscholen.We willen dit verhaal ook graag aan anderen vertellen, zodat men zich bewust wordt van de gevolgen van het pestgedrag.
Deel bericht

Moestuin basisscholen leeggeroofd, vrijwilligers zijn er kapot van

09.08.18
Een moestuin bij twee basisscholen in het dorp Oostwold (Groningen) is vorige week grotendeels leeggeroofd. Zowel een grote hoeveelheid groente als tuingereedschap is ’s nachts ontvreemd. Vrijwillige tuinder Emmo Meijer (65) huilde “als een klein kind”, toen hij de lege moestuin zag. Gelukkig wordt van alle kanten hulp aangeboden.
Deel bericht

Geldbonus voor verkeersveilige basisscholen in Borsele

09.08.18
Basisscholen uit de gemeente Borsele die het Zeeuws verkeersveiligheidslabel krijgen, ontvangen voortaan 250 euro van het gemeentebestuur. Die komt bovenop de 250 euro die de school al krijgt van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)