Blog | Holisme

11.01.20
Walter Kamphuis Het geloof dat alles met elkaar te maken heeft. Ik noem het met opzet een geloof, omdat er geen wetenschappelijk bewijs is. Mensen die geloven, of het nu in een god-achtige is of in een ideologie, doen dat, omdat zij er beter van denken te worden. Dat is hun goed recht. Iedereen moet...
Deel bericht

Minister Arie Slob maakt kennis met onderwijsveld Caribisch Nederland

11.01.20
Minister Arie Slob van Basis- en Voortgezet Onderwijs & Media brengt van maandag 13 tot en met woensdag 15 januari een werkbezoek aan Caribisch Nederland. Hij zal gedurende deze dagen kennismaken met het lokale onderwijsveld.
Deel bericht

Bijzonder onderwijs furieus over intieme vragen bij inspectiebezoek

11.01.20
Onderwijsorganisaties zijn furieus over de aanpak van de inspectie bij een onderzoek naar burgerschap, waarbij tijdens onaangekondigde bezoeken intieme vragen worden gesteld aan leerlingen.
Deel bericht

Rijksmuseum Junior Fellowship Profielwerkstukprijs

11.01.20
Maak een profielwerkstuk met een link naar het Rijksmuseum. (havo-vwo) Dit mag zijn vanuit een creatief vak, geschiedenis, economie of wiskunde. Je maakt kans op een studiebeurs van 1500 euro én 10 genomineerden krijgen een 5 daags traineeship in het museum. Inzenden voor 1 februari.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)