Rotterdamse docent bedreigd om spotprent; politie neemt maatregelen

03.11.20
Een docent van het Emmauscollege in Rotterdam-Oosterflank is bedreigd nadat een foto van een spotprent die in een van de lokalen heeft gehangen, viral ging op Instagram. Dat meldt de politie.
Deel bericht

Avondklok en sluiting middelbare scholen dreigt voor regio's met veel besmettingen

03.11.20
In regio's waar veel coronabesmettingen zijn, overweegt het kabinet een avondklok in te stellen, waarbij mensen tussen 22.00 en 04.00 uur niet meer de straat op mogen. Premier Rutte zei op de persconferentie over de coronacrisis dat hij die mogelijkheid openhoudt, als de cijfers in die regio's niet snel genoeg dalen.
Deel bericht

Tot 5000 euro om aandacht te besteden aan gezonde relaties en seks

03.11.20
Scholen kunnen via een stimuleringsregeling tot 5000 euro krijgen om aandacht te besteden aan gezonde relaties en seksualiteit. Aanvragen kunnen via Mijngezondeschool.nl worden ingediend tot en met 16 november.
Deel bericht

Vijf vragen over de rol van het onderwijs in het aantal coronabesmettingen

03.11.20
Het aantal positieve coronatests in Nederland stijgt al maanden. De scholen in het basis- en voortgezet onderwijs blijven open, terwijl ze tijdens de eerste golf enkele maanden dicht moesten blijven. Daarnaast krijgen nu alle leerlingen vijf dagen per week les op locatie. Vijf vragen over de rol van het onderwijs in het aantal coronabesmettingen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)