Gevaccineerde scholieren en leraren hoeven niet meer in quarantaine

14.08.21
In het nieuwe schooljaar hoeven leraren en leerlingen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs na contact met een besmet persoon niet meer in quarantaine als ze minstens twee weken volledig ingeënt zijn tegen corona. Dat heeft het ministerie van Onderwijs vrijdagavond laten weten aan persbureau ANP. Iedereen die in het middelbaar onderwijs niet gevaccineerd is, moet twee keer per week een coronazelftest doen.
Deel bericht

Studenten, ouders en docenten verdeeld over loslaten coronamaatregelen onderwijs

14.08.21
Studenten zijn zeer verdeeld over het loslaten van de coronamaatregelen in het onderwijs. Precies de helft vindt het een goed idee om te stoppen met het houden van 1,5 meter afstand, vier op de tien zijn tegen. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder leden van het eigen opiniepanel.
Deel bericht

Corona-richtlijnen voor scholen blijven vrijwel gelijk

14.08.21
Het kabinet heeft besloten om de richtlijnen in het primair onderwijs vrijwel niet te veranderen. De scholen beginnen het nieuwe schooljaar nagenoeg op dezelfde manier als ze voor de vakantie het schooljaar zijn geëindigd. De meeste maatregelen van vóór de zomer worden doorgetrokken, maar er zijn...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)