Hoe leer je differentiëren?

17.04.24
Differentiëren geldt als een van de lastigste kneepjes van het vak. Een reviewstudie maakt duidelijk met welke aanpak (aanstaande) leraren deze vaardigheid het beste onder de knie kunnen krijgen.
Deel bericht

Op basisschool De Schakel loopt de schoollunch gesmeerd

17.04.24
Op basisschool De Schakel in Utrecht maken leraren en vrijwilligers drie keer per week boterhammen voor de schoollunch. Op vrijdag krijgen alle leerlingen een warme groentelunch. “We willen dat de kinderen goed eten, zodat ze beter kunnen leren.”
Deel bericht

Dijkgraaf: ‘Ook in het mbo kun je excelleren’

17.04.24
Excelleren is niet voorbehouden aan universitaire studenten. Ook als mbo-geschoold vakman kun je tot grote hoogten stijgen. Als het aan minister Dijkgraaf ligt kunnen studenten in de toekomst op een mbo-school doorleren tot het meesterniveau.
Deel bericht

Vlaamse leraar die 15-jarig meisje naaktfoto stuurde en werd ontmaskerd door groep studenten, krijgt effectieve celstraf

17.04.24
Een 33-jarige EHBO-leraar uit het Oost-Vlaamse Laarne heeft drie jaar cel - waarvan twee met uitstel - gekregen omdat hij een minderjarig meisje op een school in Koksijde aanzette om naaktbeelden van haarzelf te sturen. Hij stuurde het meisje zélf een beeld van zijn geslachtsdeel, maar werd door medestudenten ontmaskerd.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)