Logopediste

13.03.18
Als logopediste in het speciaal (basis-)onderwijs koppel je logopedische expertise op het gebied van taal, spraak en communicatie aan diagnostische en therapeutische vaardigheden. Je besteedt in de behandeling aandacht aan spraaktaalstoornissen en het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden zoda...
Deel bericht

Schoolpsycholoog

13.03.18
SBO De Driesprong uit Amsterdam zoekt een Schoolpsycholoog per direct Het bericht Schoolpsycholoog verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht groep 1/2 (wtf 0,4) obs De Boomgaard in Streefkerk

13.03.18
Het bestuur O2A5 zoekt voor obs De Boomgaard in Streefkerk een groepsleerkracht voor groep 1/2 voor wtf 0,4 (dinsdag en woensdag). Het bericht Groepsleerkracht groep 1/2 (wtf 0,4) obs De Boomgaard in Streefkerk verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

juf of meester groep 3/4

13.03.18
Groepsleerkracht groep 3/4 gezocht voor een openbare basisschool in Lelystad Het bericht juf of meester groep 3/4 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Parttime SBO groepsleerkracht, Almere

13.03.18
Parttime juf of meester gezocht voor binnen het speciaal basisonderwijs op een school in Almere Het bericht Parttime SBO groepsleerkracht, Almere verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

SBO Leerkracht groep 7/8

13.03.18
Ben jij de SBO leerkracht voor een groep 7/8 die wij zoeken? Lees dan snel verder! Het bericht SBO Leerkracht groep 7/8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)