Adjunct-directeur VSO

16.10.18
De adjunct-directeur VSO draagt samen met de directeur en in nauwe samenwerking met het team, zorg voor het onderwijskundig beleid, de leerlingenzorg en de dagelijkse gang van zaken. Het bericht Adjunct-directeur VSO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Adviseur Zorg & Onderwijs

16.10.18
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Adviseur Zorg & Onderwijs per Het bericht Adviseur Zorg & Onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening

16.10.18
Auris Dienstverlening Bergen op Zoom uit Bergen op Zoom zoekt een Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening per z.s.m. Het bericht Leerkracht met de taak ambulante dienstverlening verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SBO

16.10.18
sbo de Wissel uit Houten zoekt een Leerkracht SBO per n.t.b. Het bericht Leerkracht SBO verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Senior Financiën

16.10.18
een ervaren en enthousiaste financiële professional met helicopterview die diep in de cijfers duiken niet schuwt Het bericht Senior Financiën verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

basisschool leerkracht

16.10.18
DE BREDE SELECTIE heeft plek voor leerkrachten in de vaste pool (tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast) en de flexibele pool. Woonbemiddeling bij de vaste pool mogelijk! Het bericht basisschool leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Invalkrachten primair onderwijs

16.10.18
Alberdingk Thijm Scholen is op zoek naar invalkrachten voor het primair onderwijs Het bericht Invalkrachten primair onderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)