Leerkracht

21.02.19
Auris De Weerklank Alphen aan den Rijn uit Alphen aan den Rijn zoekt een Leerkracht per 01-04-2019 Het bericht Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SO Noorderlicht

21.02.19
Voor SO Noorderlicht zoeken wij: Leerkracht, werktijdsfactor 06, 0,8 of 1 (schaal L11) Het betreft een aanstelling per direct, of per 1 augustus 2019 Het bericht Leerkracht SO Noorderlicht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Als leerkracht werken in Nederland

21.02.19
Werken als docent in Nederland, met ondersteuning van DIT IS WIJS Het bericht Als leerkracht werken in Nederland verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Docent/Leraar Nederlands, wiskunde, aardrijkskunde, economie, scheikunde en/of natuurkunde

21.02.19
De VSO afdeling wordt bezocht door jongeren van 12 tot 20 jaar die een veelal een behandelrelatie hebben met een specialistische GGZ-instelling. De docenten geven les aan leerlingen binnen het gehele spectrum aan psychiatrische of gedragsstoornissen. Circa 90 leerlingen volgen jaarlijks, gedurende e...
Deel bericht

Individueel begeleider leerling(en) basisonderwijs

21.02.19
Individuele begeleider leerling(en) met specifieke onderwijsbehoeften Het bericht Individueel begeleider leerling(en) basisonderwijs verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

De Watergeus is op zoek naar een collega voor een middenbouwgroep 0,6 tot 0,8 fte

21.02.19
De Watergeus is op zoek naar een collega voor een middenbouwgroep 0,6 tot 0,8 fte Het bericht De Watergeus is op zoek naar een collega voor een middenbouwgroep 0,6 tot 0,8 fte verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Flexibele Leerkracht/Onderwijsassistent voor BOOR Werkt

21.02.19
BOOR Werkt uit Rotterdam zoekt een Flexibele Leerkracht/Onderwijsassistent voor BOOR Werkt per Het bericht Flexibele Leerkracht/Onderwijsassistent voor BOOR Werkt verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkrachten BAO en VO te Londen

21.02.19
Prospero Teaching London uit Londen zoekt een Leerkrachten BAO en VO te Londen per Zo snel als mogelijk Het bericht Leerkrachten BAO en VO te Londen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

OBS De Regenboog zoekt 2 Leerkrachten

21.02.19
OBS De Regenboog zoekt een Leerkracht Het bericht OBS De Regenboog zoekt 2 Leerkrachten verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Opnieuw werken als leerkracht

21.02.19
Herintreden in het basisonderwijs met ondersteuning van DIT IS WIJS Het bericht Opnieuw werken als leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)