Leerkracht Bosschool (tijdelijk)

22.02.19
Wij zijn op zoek naar een leerkracht die met passie lesgeeft. Iemand die het als een uitdaging ziet om te werken met leerlingen met een visuele beperking. Iemand die als leerkracht aandacht geeft aan de individuele leerling, maar ook het overzicht in de klas behoudt. En dat doet vanuit de overtuigin...
Deel bericht

De Springplank – intern begeleider

22.02.19
PC Basisschool Leiden - De Springplank - intern begeleider onderbouw Het bericht De Springplank – intern begeleider verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

groepsleerkracht onderbouw, groep 1&2

22.02.19
Jan Prins  uit Rotterdam zoekt een groepsleerkracht onderbouw, groep 1&2 per Het bericht groepsleerkracht onderbouw, groep 1&2 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistenten Capelle aan den IJssel

22.02.19
Enthousiaste, daadkrachtige onderwijsassistenten gezocht voor Capelle aan den IJssel Het bericht Onderwijsassistenten Capelle aan den IJssel verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsondersteuner

22.02.19
Onderwijsondersteuner Het bericht Onderwijsondersteuner verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Allround Juf of meester gezocht voor groep 1 t/m 8

22.02.19
Flexibele meester of juf gezocht voor verschillende Christelijke scholen Het bericht Allround Juf of meester gezocht voor groep 1 t/m 8 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Juf of meester voor groep 7 in omgeving Rotterdam.

22.02.19
Word jij leerkracht op een school binnen het tweetalig onderwijs? Het bericht Juf of meester voor groep 7 in omgeving Rotterdam. verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht basisonderwijs in Rotterdam

22.02.19
Juf of meester gezocht voor een school in Rotterdam Het bericht Leerkracht basisonderwijs in Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht SBO in een middenbouw groep

22.02.19
DIT IS WIJS (Gouda/Woerden) uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht SBO in een middenbouw groep per Het bericht Leerkracht SBO in een middenbouw groep verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Onderwijsassistent voor een Christelijke SBO Regio Rotterdam

22.02.19
Wil jij per direct diverse klassen binnen het speciaal basisonderwijs ondersteunen? Het bericht Onderwijsassistent voor een Christelijke SBO Regio Rotterdam verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)