Leerkracht zorgboerderij

23.02.19
Leerkracht zorgboerderij op basis van projectaanstelling Het bericht Leerkracht zorgboerderij verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Fulltime lesgeven aan groep 3 / 4 in Delft?

23.02.19
Jij weet hoe je kinderen dat extra stukje zorg kan bieden Het bericht Fulltime lesgeven aan groep 3 / 4 in Delft? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Speciale leerkracht voor een speciale klas

23.02.19
Word jij de nieuwe fulltime leerkracht op het SBO in Schiedam? Het bericht Speciale leerkracht voor een speciale klas verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Ben jij nog beschikbaar op dinsdag voor groep 3 / 4?

23.02.19
Basisschool in Bergschenhoek is op zoek naar spontane leerkracht! Het bericht Ben jij nog beschikbaar op dinsdag voor groep 3 / 4? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groep 8 in Bergschenhoek

23.02.19
Ben jij nog beschikbaar op maandag de rest van het schooljaar? Het bericht Groep 8 in Bergschenhoek verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Taalwonder gezocht voor een Haagse basisschool

23.02.19
Neem jij deze instroomklas tot de zomer onder jouw hoede? Het bericht Taalwonder gezocht voor een Haagse basisschool verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Word jij de regisseur van de musical van groep 8?

23.02.19
Groep 8 in vlaardingen zoekt een nieuwe juf of meester. Het bericht Word jij de regisseur van de musical van groep 8? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Wordt u onze nieuwe kleuterjuf?

23.02.19
Wij zijn een groep 1 / 2 in Capelle aan den Ijssel Het bericht Wordt u onze nieuwe kleuterjuf? verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)