Leerkracht groep 8 voor 6 maanden

11.11.20
Aan de slag op een basisschool midden in Amsterdam, in een prachtig monumentaal pand met een van de grootste schoolpleinen van Amsterdam? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een vervangende leerkracht voor groep 8. Het betreft een langdurige vervanging wegens zwangerschap gerelateerd ziekteverzuim opgevo...
Deel bericht

Montessori-leerkracht

11.11.20
Ben jij een enthousiaste, betrokken en ervaren leerkracht? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij bijdragen aan onze ambitie om een ‘Leader in Me school’ te worden? Dan ben je bij IKC De Meester Verwers aan het goede adres. Het betrokken team en de leerlingen heten je van harte welkom! H...
Deel bericht

Fulltime leraarondersteuner SBO (tot medio februari 2021)

11.11.20
Ervaren leraarondersteuner SBO (fulltime) Het bericht Fulltime leraarondersteuner SBO (tot medio februari 2021) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht gr 4 De Hoeksteen

11.11.20
St. voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs uit Vlaardingen zoekt een Leerkracht gr 4 De Hoeksteen per 1-1-2021 Het bericht Leerkracht gr 4 De Hoeksteen verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 1-2 Montessori (tot mei 2021)

11.11.20
Leerkracht Montessorischool Amsterdam groep 1-2 tot mei 2021 Het bericht Leerkracht groep 1-2 Montessori (tot mei 2021) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 7 tot de kerst

11.11.20
Wij zijn met spoed op zoek naar een vervanger voor een van onze aangesloten scholen. Wij zoeken vervanging voor een zieke collega. Waarschijnlijk duurt de opdracht tot de kerstvakantie. Het bericht Leerkracht groep 7 tot de kerst verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht onderbouw Amsterdam West ( 4 dagen per week)

11.11.20
Wij zijn met spoed op zoek naar een leerkracht voor de combinatiegroep 2/3 tot 1 april 2021. Het bericht Leerkracht onderbouw Amsterdam West ( 4 dagen per week) verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Groepsleerkracht – groep 1/2 en groep 3

11.11.20
De Pijler  uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht - groep 1/2 en groep 3 per Het bericht Groepsleerkracht – groep 1/2 en groep 3 verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Kleuterjuf of kleutermeester voor de woensdag Leerkracht

11.11.20
Voor de instroomgroep zijn wij op zoek naar een enthousiaste juf of meester die het leuk vindt om op de woensdagen een collega te vervangen die gebruik maakt van de BAPO-regeling. Het bericht Kleuterjuf of kleutermeester voor de woensdag Leerkracht verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht groep 3 start na de kerstvakantie

11.11.20
Ben jij binnenkort (weer) toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je liefst 3 dagen per week werken? Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor een van onze Daltonscholen in Amsterdam. Het betreft een vervanging voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Je kunt meteen na de kerstvakantie starte...
Deel bericht

Leerkracht m/v

11.11.20
Onze stoere, lieve & onderzoekende kinderen van de rode bovenbouwgroep zoeken per 1-1-2021 een nieuwe stamgroepleider Het bericht Leerkracht m/v verscheen eerst op Vacatures Basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht Montessori middenbouw

11.11.20
Voor een van onze Montessorischolen zijn wij met spoed op zoek naar een vervangende leerkracht voor groep 3, 4, 5. Het is ter vervanging van een (langdurig) zieke collega. De inzet is fulltime, maar de school is ook al geholpen met een ervaren leerkracht voor de dinsdag en donderdag. Het bericht Lee...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)