Leerkracht en plusleerkracht bovenbouw

13.07.22
Samen kunnen we alles leren. Dit geldt voor de kinderen en ook zeker voor jou als leerkracht. Dat jij je blijft ontwikkelen en wij dit samen doen, vinden we belangrijk. Meer weten over deze vacature bij OBS de Witte Vlinder? Het bericht Leerkracht en plusleerkracht bovenbouw verscheen eerst op Vacat...
Deel bericht

Leerkracht groep 6/7/8

13.07.22
Samen kunnen we alles leren. Dit geldt voor de kinderen en ook zeker voor jou als leerkracht. Dat jij je blijft ontwikkelen en wij dit samen doen, vinden we belangrijk. Meer weten over deze vacature bij OBS de Witte Vlinder? Het bericht Leerkracht groep 6/7/8 verscheen eerst op Vacatures in het basi...
Deel bericht

Leerkracht Gym

13.07.22
Ben jij als leerkracht gym op zoek naar een nieuwe uitdaging volgend schooljaar en welke mogelijkheden er zijn in het openbaar onderwijs in Amsterdam? Wij komen graag met jou in contact! Het bericht Leerkracht Gym verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

vakleerkracht gym – Pluspunt Oud-Beijerland

13.07.22
voor meer informatie en om te solliciteren ga naar www.roozz.nl Het bericht vakleerkracht gym – Pluspunt Oud-Beijerland verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Avontuur Adjunct directeur (A11 wtf 0,8)

13.07.22
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO uit Leiden zoekt een Avontuur Adjunct directeur (A11 wtf 0,8) per 2022-07-11 Het bericht Avontuur Adjunct directeur (A11 wtf 0,8) verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

Leerkracht middenbouw

13.07.22
Sterrenschool Het Universum uit Almere zoekt een Leerkracht middenbouw per in overleg Het bericht Leerkracht middenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

leerkrachten onderbouw, middenbouw en bovenbouw

13.07.22
voor meer informatie en om te solliciteren ga naar www.ozhw.nl Het bericht leerkrachten onderbouw, middenbouw en bovenbouw verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

leraarondersteuner voor uitvoering passend onderwijs

13.07.22
Leraarondersteunr groep 5 t/m 8 voor uitvoeren arangementen passend onderwijs. Het bericht leraarondersteuner voor uitvoering passend onderwijs verscheen eerst op Vacatures in het basisonderwijs.
Deel bericht

SBO HET ZWANENBOS I VAKLEERKRACHT GYMNASTIEK I 0,4 FTE

13.07.22
Ben jij een enthousiaste, positieve gymleerkracht en weet je van aanpakken? Heb jij plezier in je vak en weet jij met jouw goede ideeën over bewegingsonderwijs bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze unieke school? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het bericht SBO HET ZWANENBOS I VAKLEERK...
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)