Onderwijzers geloven niet meer in politieke beloftes

20.05.17
Leraren in het basisonderwijs hebben geen vertrouwen meer in demissionair staatssecretaris Dekker (VVD). Volgens de onderwijzers neemt hij hun problemen niet serieus en pakt hij die niet echt aan, onder meer omdat hij denkt het lerarentekort op te lossen door oud-leraren te verleiden om weer voor de klas te gaan staan.
Deel bericht

Dekker: begrip voor problemen, maar zo 'inktzwart' is het onderwijs niet

20.05.17
Staatssecretaris Dekker van Onderwijs heeft begrip voor de problemen van de leraren in het basisonderwijs, maar kan nu geen extra geld uittrekken. Het kabinet is demissionair, benadrukt Dekker, en daarom kan hij geen "grote besluiten met grote financiële gevolgen" nemen.
Deel bericht

'Overheid moet strijd tegen segregatie leiden' (opinie)

20.05.17
VVD-raadslid Werner Toonk hekelde in Het Parool de 'linkse dogma's' in het debat over segregatie in het Amsterdamse onderwijs. Dat leidt tot felle reacties.
Deel bericht

Eerste van 415 robots voor Friese basisscholen uitgereikt

20.05.17
Gedeputeerde Sander de Rouwe overhandigde deze eerste van 415 robots die de komende maanden op alle Friese basisscholen worden uitgereikt. ,,Zo willen we kinderen vertrouwd maken met techniek en ze voorbereiden op de toekomst.’’
Deel bericht

Leraren hebben geen vertrouwen meer in hun staatssecretaris

20.05.17
De belangengroep 'PO in actie', die zegt te spreken namens 40.000 van de 120.000 leraren in het basisonderwijs, zegt in een open brief het vertrouwen op in demissionair staatssecretaris Dekker.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)