NRC: 'Druk op Slob om flexibele schooltijden toe te staan'

15.06.19
Scholen die sinds 2011 experimenteren met flexibele onderwijstijden, moeten daarmee kunnen doorgaan, mits hun kwaliteit goed is. CDA, D66, VVD en SGP voerden donderdag in een debat de druk op op minister Slob om dit te regelen.De PO-Raad gaf al eerder aan het onbegrijpelijk te vinden dat het experiment voor alle scholen stopt.
Deel bericht

Thuisnabij onderwijs van essentieel belang voor het platteland

15.06.19
De P10, het samenwerkingsverband van 20 grote plattelandsgemeenten, vraagt aandacht voor thuisnabij onderwijs op het platteland als essentieel onderdeel van de leefbaarheid en het vestigingsklimaat. De P10-gemeenten maken zich grote zorgen over de daling van het aantal leerlingen en de onbedoelde negatieve herverdeeleffecten voor het voorgezet onderwijs.
Deel bericht

Oproep: vul de enquête Curriculum.nu in

15.06.19
Steun jij als leerkracht, docent of schoolleider de visie voor het toekomstig curriculum? En kan/wil je aan de slag met de grote opdrachten en bouwstenen uit het conceptvoorstel van het ontwikkelteam? Deze vragen komen terug in de enquête van de kunstvakverenigingen.
Deel bericht

Schoolbestuur zet Amsterdam Noord op de kaart

15.06.19
Amsterdam Noord is ‘hot, hip and happening’. En je vindt er snel een partner. Dat is de boodschap die het Amsterdamse schoolbestuur Innoord verspreidt in een paginagrote advertentie in de Volkskrant van vrijdag. Als jij extra moeite moet doen om leraren te werven, ligt het voor de hand om betere arbeidsvoorwaarden te bieden dan de concurrentie.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)