Scholen zijn gestopt, veiligheid stopt nooit

30.07.19
De lange zomervakantie is niet direct een periode waarin je al denkt aan het nieuwe schooljaar. Het biedt echter wel een uitstekende gelegenheid voor ouders om met hun kinderen de schoolroute te voet of op de fiets te verkennen en te oefenen. Zo krijgen kinderen inzicht in de veiligste route naar school die zeker niet altijd de kortste of de snelste hoeft te zijn.
Deel bericht

Westlandse scholieren leren steeds vaker tijdens de vakantie door

30.07.19
Schoolvakantie stond vroeger gelijk aan uitrusten en niets doen. Maar anno 2019 staat vakantie vaak gelijk aan schoolwerk. Om de zomerdip en verveling te voorkomen, gaan kinderen in het Westland steeds vaker aan de bak. Kinderen in het Westland kunnen deze zomervakantie voor het eerst deelnemen aan een plusklas. 'Leer, denk en doe!' is georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Deel bericht

Op zomerkamp zonder telefoon: 'Het is wennen, ook voor ouders'

30.07.19
Anno 2019 gaan steeds meer kinderen in de zomervakantie op kamp. En bij die zomerkampen wordt steeds vaker gelet op het gebruik van een smartphone.Veel kamporganisaties hebben vooraf regels opgesteld over telefoongebruik. Vooral op kampen voor jonge kinderen is een heus telefoonbeleid van toepassing.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)