Meer kinderen met corona in ziekenhuis, maar vaak alleen ter observatie

26.01.22
Een deel van de jonge mensen die nu in het ziekenhuis liggen vanwege een coronabesmetting is slechts opgenomen ter observatie, zei RIMV-directeur Jaap van Dissel woensdag in de Tweede Kamer. Eerder deze week werd bekend dat op dit moment opvallend veel coronapatiënten jonger dan dertig jaar in de ziekenhuizen worden opgenomen.
Deel bericht

Jubileumeditie Koningsspelen in het teken van fit worden

26.01.22
Duizenden kinderen keken vandaag in de klas en thuis naar een speciale Koningsspelen uitzending waarin de Zappsport presentatoren Ron Boszhard en Britt Dekker samen met Kinderen voor Kinderen het thema van de 10e editie van de Koningsspelen bekend maakten. Het thema van de jubileumeditie is ‘Voel je Fit’. De Koningsspelen vinden plaats op vrijdag 22 april 2022.
Deel bericht

Moet ik vanaf nu nog in quarantaine? Dit zijn de aangepaste regels

26.01.22
Premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers hebben vanavond bekendgemaakt dat de quarantaineregels gaan veranderen. Hierdoor hoeven minder mensen in quarantaine na contact met een besmette persoon. Dit zijn de nieuwe regels.
Deel bericht

Basisscholen blij met versoepeling, maar zorgen over leerkrachten

26.01.22
Basisscholen zijn blij met het OMT-advies, om de quarantaineregels te versoepelen. Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert het kabinet klassen niet meer naar huis te sturen als er drie of meer leerlingen besmet zijn. De koepel van Zeeuwse basisscholen is niet bang dat de versoepeling leidt tot een forse stijging van het aantal besmettingen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)