Inspiratieprijs Gezonde School 2018

14.07.18
Welke Gouden Tip heeft jouw school om te werken aan een gezonde leefstijl? Deel het beste idee van jouw school en inspireer daarmee andere scholen. Wie weet wint jouw school de Inspiratieprijs 2018. Alle basisscholen, middelbare scholen en mbo-scholen mogen meedoen. De Inspiratieprijs Gezonde School wordt uitgereikt tijdens het congres Gezonde School op 30 oktober.
Deel bericht

Leerlingen Isendoorn maken beste masterplan Nieuwstadskerk

14.07.18
Wethouder Ten Broeke maakte donderdagmiddag zijn opwachting in klas 2M, een tweetalige havo/vwo-klas van het Isendoorn College.Afgelopen winter bezochten deze leerlingen, samen met die van andere scholen, de Nieuwstadskerk. Een van de opdrachten die ze kregen, was een 'masterplan' maken over hoe de toren en de kerk in de toekomst ook kunnen worden gebruikt.
Deel bericht

Leerlingen Transport en Logistiek op bezoek bij VanDijk

14.07.18
Vrijdag 13 juli bezochten zo’n vijfenveertig leerlingen van openbare scholengemeenschap Winkler Prins het distributiecentrum van VanDijk in Kampen. De leerlingen volgen de opleiding Transport en Logistiek en met die bril namen ze de logistieke processen van VanDijk onder de loep – en dus ook het samenstellen van hun eigen pakket.
Deel bericht

Alle kinderen regulier naar school

14.07.18
Inwonersbelangen maakt zich zorgen over thuiszitters en het ontbreken van passend onderwijs in de gemeente Woerden en vroeg het college van B&W vorige maand om onderzoek te doen naar de mogelijkheden tot het oprichten van eigen scholen voor (Voortgezet) SO, te zorgen voor inclusie van speciale onderwijsklassen op reguliere scholen en nieuw beleid op dit gebied te ontwikkelen.
Deel bericht

Breder onderzoek naar scholen Maastricht en bestuur LVO

14.07.18
De Inspectie van het Onderwijs voert een breder onderzoek uit bij scholen en bestuur van stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). Doel is in kaart te brengen hoe het bij VMBO Maastricht kon gebeuren dat alle schoolexamens gebreken vertoonden.Parallel aan het onderzoek bij de scholen doet de inspectie onderzoek naar het bestuurlijk handelen van het LVO-bestuur.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)