Rouw, Arends en Nokkert strijden om ambassadeurschap Apeldoorns vmbo

30.10.18
Wessel Rouw (Cortenbosch), Loes Arends (Sprengeloo) en Kim Nokkert (Edison College) zijn doorgedrongen tot de finale van Trots op vmbo. Op 15 november maken zij uit wie zich een jaar lang ‘ambassadeur voor het vmbo in Apeldoorn’ mag noemen. De verkiezing gaat niet over het behalen van hoge cijfers maar over ambitie, vakmanschap, creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid.
Deel bericht

Jikkemien Kuypers is beste Geschiedenisleraar 2018

30.10.18
Juryvoorzitter Martine Gosselink, Hoofd Geschiedenis Rijksmuseum: “Jikkemien Kuypers is op een missie; volgens haar kunnen de eisen die aan vmbo’ers gesteld worden in de hele breedte omhoog. En in die mening is ze behoorlijk fanatiek. Elk jaar weer bewijzen de prestaties van haar leerlingen dat ze gelijk heeft.
Deel bericht

Met alle macht gaan scholen en bedrijven in Emmen het techniekonderwijs nieuw leven in blazen

30.10.18
Het gaat niet goed met het techniekonderwijs. Terwijl bedrijven om vakmensen staan te springen. In Emmen en omstreken gaan bedrijven en scholen proberen het tij te keren. Kinderen hebben best belangstelling voor techniek, daar ligt het niet aan. Maar techniekonderwijs is duur onder meer vanwege de noodzakelijke investering in praktijklokalen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)