Onderzoek Universiteit Utrecht toont aan: leerKRACHT werkt.

27.05.19
En snel: binnen één jaar een hecht team dat samen het onderwijs verbetert. Wil jij ook beter onderwijs, meer werkplezier en betrokken leerlingen? Lees meer: http://ow.ly/rCKe50u0ami
Deel bericht

‘Leerlingenparticipatie moet structureel worden georganiseerd’ (Volkskrant)

27.05.19
“Toen ik in de raad kwam dacht ik: waar heeft hij het allemaal over? Maar nu heb ik de rector zelfs op WhatsApp”. Aldus Djalieza van Iperen, voorzitter leerlingenraad van het Oostvaarders College in Almere. Leerlingenparticipatie moet structureel worden georganiseerd, maar het heeft bij scholen niet altijd prioriteit. Leerlingen komen met punten waaraan de schoolleiding nooit heeft gedacht.
Deel bericht

Leerlingen Bonhoeffer winnen prijs met creatieve ICT-oplossing

27.05.19
Imad, Sten en Jonathan uit H3C (Technasium) van het Bonhoeffer College hebben van 15 tot en met 17 mei meegedaan aan de Makathon Zorg & Welzijn in Heemstede. Zij werkten aan de centrale vraag: Hoe kunnen creatieve ICT-oplossingen en slim gebruik van technologie helpen om zorg en welzijn te verbeteren? In totaal werkten 13 teams aan 9 verschillenden zorgvraagstukken.
Deel bericht

Pieter van Aalst uit Leeuwarden is kampioen voorlezen van de brugklassers

27.05.19
Hij heeft zaterdag in Amstelveen het Nederlands Kampioenschap voorlezen voor brugklassers gewonnen.Hij kreeg zowel de jury- als de publieksprijs. Pieter van Aalst zit op het Christelijk Gymnasium Beijers Naudé in Leeuwarden. Hij las voor uit het boek Oorlogswinter van Jan Terlouw.Het kampioenschap is een initiatief van Stichting Lezen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)