Waarom worden er geen back-ups gemaakt van examens?

07.06.19
Onderwijsinstellingen kunnen zelf kiezen of ze dat wel of niet doen. Het is bijv. niet duidelijk of een kopie dezelfde rechtsgeldigheid heeft als het originele exemplaar. Die kopie├źn moeten dan ook nog eens onder begeleiding worden gemaakt. Zowel het Ministerie als de Onderwijsinspectie zeggen bovendien dat het risico op dat het mis gaat eigenlijk vrij klein is.
Deel bericht

RSG Simon Vestdijk Franeker overweegt leerlingenstop

07.06.19
De vestiging van RSG Simon Vestdijk in Franeker overweegt een leerlingenstop om het kleinschalige karakter van de school te behouden. Het aantal aanmeldingen voor de eerste klas voor volgend schooljaar stijgt met 25 procent. Bovendien ziet de school ook het aantal aanmeldingen voor de derde klassen toenemen.
Deel bericht

Hoge boetes voor scholen waar nog wordt gerookt

07.06.19
Scholen zonder rookverbod op hun terrein of dat verbod niet handhaven, kunnen vanaf augustus 2020 hoge boetes verwachten. De bedragen kunnen oplopen tot 4500 euro per overtreding. In een wettelijk uitvoeringsbesluit staat volgens diverse media dat scholen wettelijk verantwoordelijk zijn voor handhaving van het rookverbod op hun terreinen.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)