Leerlingen RSG Tromp Meesters krijgen cadeau van de gemeente Steenwijkerland

18.11.18
Leerlingen van RSG Tromp Meesters in Steenwijk werden vandaag verrast met een cadeau van de gemeente. Ze kregen een luchtcompressor als dank voor het opknappen van klassieke straatverlichting in de historische binnenstad van Steenwijk en rondom de haven van Blokzijl.
Deel bericht

Zuidplas (Nieuwerk/IJssel e.o.) gaat 17,5 miljoen investeren in onderwijs

18.11.18
Het ambitieus onderwijs huisvestigingsplan bevat diverse nieuwbouw voor basisscholen, gymzalen, start van klassen speciaal basisonderwijs in Nieuwerkerk aan den IJssel en nieuwbouw van een middelbare school. De scholen die nieuwbouw of renovatie krijgen moeten ook voldoen aan de luchtkwaliteitseisen en moet energieneutraal zijn.
Deel bericht

Bredase school kwijnt langzaam weg: ‘Leerlingen verdienen meer dan deze ouwe troep’

18.11.18
Het schoolgebouw van Het Berkenhofcollege is zo verpauperd dat goed onderwijs geven nog amper mogelijk is. Docenten van de praktijkschool luiden de noodklok.?Iedereen onderkent de problemen. Maar intussen gebeurt er weinig.In een gebouw dat hopeloos verouderd is. Het pand dateert van 1980, en was oorspronkelijk bedoeld voor voorlopige huisvesting.
Deel bericht

‘Overwaarderende ouders wakkeren narcisme aan bij hun kind’

18.11.18
Hoe kunnen we kinderen zelfwaardering aanleren zonder narcisten te kweken? Ontwikkelingspsycholoog Eddie Brummelman onderzoekt hoe ouders het zelfbeeld van hun kinderen vorm geven. “Complimenten zijn niet nodig om kinderen tevreden te laten zijn met zichzelf.”
Deel bericht

Meester slaat leerling (8) met hoofd tegen muur in Rotterdam

18.11.18
Een leraar van een basisschool in Rotterdam is direct geschorst omdat hij tegen een jongetje van acht jaar oud zwaar fysiek geweld heeft gebruikt.Dat gebeurde toen de leraar ingreep bij een ruzie tussen kinderen. De verwondingen waren dusdanig ernstig dat de huisarts het kind direct doorstuurde naar de spoedeisende hulp.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)