Schoolgebouw in aanbouw deels ingestort in Antwerpen

18.06.21
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/06/18/gebouw-ingestort-antwerpen/
Deel bericht

Uitbraak van 'winters' RS-virus in zuidwesten van het land, 'ongekende situatie'

18.06.21
Onder jonge kinderen is een epidemie uitgebroken van het RS-virus. Het is opmerkelijk dat er nu kinderen met het gevaarlijke verkoudheidsvirus in het ziekenhuis liggen, omdat RS normaal alleen in de winter voorkomt.
Deel bericht

Educatieve Parel - Maak de beste les en win 1.000 euro

18.06.21
Ben jij ontwikkelaar, redacteur, schrijvend docent of auteur voor het onderwijs en/of een educatieve uitgeverij? Krijg jij met jouw les iedereen op het puntje van zijn stoel? Vind jij boeiend lesmateriaal maken het leukste dat er is en wil je daarmee een prijs winnen? Stuur dan jouw les in voor de Educatieve Parel 2021.
Deel bericht

Dylan Haegens lanceert project rondom psychische gezondheid jongeren

18.06.21
De Stichting Durf Te Vragen, waar de Venrayse YouTubers Dylan Haegens en Marit Brugman de oprichters en ambassadeurs van zijn, lanceerde donderdag in het Raayland College het project Taboeiend, een virtuele en interactieve experience die langs eerste en tweede klassen van het voortgezet onderwijs gaat om jongeren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met psychische gezondheid.
Deel bericht

Halsema in openbaar gemaakte sms aan Rutte: "Je zal maar 16 zijn en verliefd..."

18.06.21
Burgemeester Halsema heeft in april 2020 via een sms bij minister-president Rutte ervoor gepleit dat jongeren tussen de 12 en 18 voorrang moeten krijgen om weer fysiek naar school te mogen. “Je zal nu maar 16 zijn en verliefd…” berichtte ze de premier.
Deel bericht

Poll | School ziet liever geen ‘blote’ kleding: ‘Docenten kunnen last hebben van meisje met diep decolleté’

18.06.21
Naveltruitjes, minirokjes of een wel érg zichtbaar decolleté. Is dat oké bij scholieren van 14 of 15 jaar oud? De Amersfoortse middelbare school Het Element ziet dat liever niet. Ouders kregen deze week per mail het verzoek om er op toe te zien dat hun kind, ook met deze hitte, in gepaste kleding naar school gaat. Maar is dat wel aan een school om zich daarmee te bemoeien?
Deel bericht

SER: kwaliteit onderwijs onvoldoende, corona vergroot kansenongelijkheid

18.06.21
Het onderwijssysteem in Nederland verkleint de kansenongelijkheid onder kinderen niet, maar vergroot die juist. Dat stelt de Sociaal-Economische Raad (SER) in een advies aan het kabinet.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)