Seksueel grensoverschrijdend gedrag op het Conservatorium van Amsterdam: 3 docenten weg

29.09.23
Het Conservatorium van Amsterdam heeft vorig jaar de samenwerking met twee docenten bee?indigd wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat blijkt uit onderzoek van Pointer. Een derde docent was net gepensioneerd toen (oud-)studenten vorig jaar opnieuw meldingen over hem deden.
Deel bericht

Rector Drachtster Lyceum stapt op om onderzoek inspectie

29.09.23
De baas van het Drachtster Lyceum stapt op, nu de Inspectie van het Onderwijs onderzoek doet naar de gang van zaken op de middelbare school. De scholengroep Singelland bevestigt een bericht van de Leeuwarder Courant. Rector Eric van ‘t Zelfde had een hoogoplopende ruzie met de medezeggenschapsraad.
Deel bericht

OM waarschuwde Erasmus MC voor 'psychotisch gedrag' en veroordelingen Fouad L.

29.09.23
In een mail aan het Erasmus MC in Rotterdam waarschuwde het Openbaar Ministerie voor de verdachte Erasmus-schutter Fouad L. Niet alleen zijn veroordeling voor dierenmishandeling, maar ook zijn "zorgwekkend gedrag" kwam in de mail ter sprake. L. zou "halfnaakt in de tuin op een stapel bladeren" liggen, hard schreeuwen en lachen en "psychotisch gedrag" vertonen.
Deel bericht

Collega’s rouwen om doodgeschoten Erasmus-docent Jurgen (43)

29.09.23
Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij in het Erasmus MC is de 43-jarige Rotterdamse huisarts en praktijkdocent Jurgen Damen. Hij laat een vrouw en dochter achter. Collega’s van zijn huisartsenpraktijk in de wijk Katendrecht zijn aangeslagen. ‘Dit is een grote schok voor de hele regio.’
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)