De school praat mijn zoon een psychiatrische stoornis aan

22.03.17
Omdat zijn zoon onrustig was in de klas, drong de juf aan op een psychiatrische diagnose. Maar zo’n label geeft een kind een stigma voor het leven, schrijft Ermond van Beek.
Deel bericht

Het iPad-aanbod is eindelijk weer logisch

22.03.17
Van alle aankondigingen gisteren was de nieuwe 9,7-inch iPad misschien wel het meest opvallend. Het is de langverwachte opvolger van de iPad Air 2 en wordt naast de iPad Pro verkocht voor een aanzienlijk lagere prijs dan zijn voorganger.
Deel bericht

'Overmeestering' Amsterdamse basisschool, 'mannen zijn hard nodig'

22.03.17
Het is een chaotisch begin van de dag voor de kinderen van groep 5 van de Peetersschool in Amsterdam. Opgetogen kwebbelen de kinderen over de man die voor de klas staat. "We hebben al heel lang geen meester meer gehad", bekent een van hen.
Deel bericht

Google.org gaat kinderen uit conflictgebieden helpen bij onderwijs

22.03.17
Google.org gaat 2,5 miljoen dollar investeren in de innovatieve lesmethode Can’t Wait to Learn van War Child. De investering is een van de negen uitverkozen projecten wereldwijd die vandaag van Google.org een bijdrage ontvangt voor beter onderwijs.
Deel bericht

Wie doet nou zoiets? Anne Frankboom vernield op schoolplein

22.03.17
Een nakomeling van de wereldberoemde Anne Frankboom is vernield. Medewerkers van de Anne Frank Montessorischool in Doesburg vonden de boom dinsdagochtend doormidden geknakt op het schoolplein.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)