Succesvolle doorontwikkeling Schoolrijk

24.03.17
De nieuwe versie van Schoolrijk staat live. Al meer dan 1.500 leerkrachten weten dit platform voor digitaal lesmateriaal te vinden. Nu er een compleet nieuwe versie online staat is, verwacht het platform meer leerkrachten te verwelkomen.
Deel bericht

Functiemix geeft blije en scheve gezichten

24.03.17
Met de functiemix kunnen meer leraren doorstromen naar een hogere salarisschaal. Veel leraren vinden dan ook dat de functiemix de loopbaanmogelijkheden vergroot en erkenning geeft. Tegelijkertijd leidt het mislopen van promotie tot teleurstelling en frustratie.
Deel bericht

38% van ouders op zoek naar hulp bij mediaopvoeding

24.03.17
Mediawijzer.net lanceert de MediaDiamant, ontwikkeld door Nederlandse experts in mediaopvoeding. De MediaDiamant is een wegwijzer om kinderen van 0 tot 18 jaar mediawijs op te laten groeien. Het bericht 38% van ouders op zoek naar hulp bij mediaopvoeding verscheen eerst op Mediawijzer.net.
Deel bericht

Nieuw project Talentmix geeft vorm aan talentontwikkeling

24.03.17
Hoe geef je vorm aan Talentontwikkeling binnen het basisonderwijs? Vanuit die vraag is een nieuw project gestart voor de groepen 7/8 onder de naam Talentmix.
Deel bericht

Lagere btw op digitale leermiddelen beetje meer in zicht

24.03.17
Demissionair minister van Financiƫn Jeroen Dijsselbloem heeft in Brussel de druk opgevoerd om de btw voor digitale boeken te verlagen naar 6 procent. Daarmee komt ook een verlaging van de btw op digitale leermiddelen een stapje dichterbij.
Deel bericht

Ik Wil Een Prentenboek van start op 7 april

24.03.17
Ik Wil Een Prentenboek! wil het plezier in het voorlezen vergroten en mooi uitgevoerde boeken met spannende en verrassende verhalen delen. Ieder jaar zal er een opnieuw uitgegeven prentenboekklassieker verschijnen voor slechts 2 euro. ?Dit jaar start de actie op vrijdag 7 april met het prentenboek De Gruffalo.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)