Juf Milou leert kinderen sociale skills met Wie is de Mol-spel in de klas

02.03.19
Juf Milou van Vliet uit Zaandijk heeft wel een hele creatieve manier gevonden om een betere sfeer in haar groep te creƫren. Ze speelt met de kinderen van groep 5 Wie is de Mol, waarbij de mol de hele dag 'stiekem' complimenten moet geven.
Deel bericht

PvdA eist creatieve oplossing tegen vierdaagse lesweek

02.03.19
Bowlen, judoles of een bezoek aan een museum. De PvdA wil dat gemeenten en onderwijsorganisatie RENN4 met creatieve oplossingen komen om vierdaagse schoolweken te voorkomen. De PvdA in de Tweede Kamer had ook al vragen gesteld over de kwestie.
Deel bericht

Welkoop wil gratis moestuinen aanleggen bij scholen in Winsum

02.03.19
Welkoop Winsum komt met een royaal gebaar richting alle scholen in Winsum om kosteloos moestuinen aan te leggen en ook de aanplanting gratis aan te bieden. Welkoop ondersteunt op deze wijze de werkgroep Natuur- en Milieu Educatie (NME) Winsum.
Deel bericht

Carnaval op school: er is geen ontsnappen aan [Opinie]

02.03.19
Het hoeft geen saaie boel te worden in de klas, maar met een 'gekke week' gaan scholen te ver.De didactische of pedagogische meerwaarde van de gekke week ontgaat me. Het hoeft geen saaie boel te worden in de klas, maar het zou wel fijn zijn als iedereen mee kan lachen. Ik ben bang dat niet ieder kind de humor van een lange carnavalsweek inziet.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)