Utrecht biedt specialistische jeugdhulp in de buurt

25.07.19
De gemeente Utrecht biedt vanaf 2020 specialistische jeugdhulp aan in de buurt. De aanpak is erop gericht om hulp zoveel mogelijk te bieden in de gezinssituatie van een kind in plaats van in een instelling. De aanpak bundelt meerdere expertises in één team in de buurt. De specialistische hulp wordt uitgevoerd door twee samenwerkingsverbanden van jeugdhulpaanbieders
Deel bericht

Leerlingen in Delft beginnen vakantie bij Geste Summerschool

25.07.19
Twintig leerlingen van zes Delftse basisscholen duiken de eerste dagen van hun zomervakantie via de Geste summerschool bij Physee het lab in om ideeën te bedenken over de bijdrage van techniek aan schone energie. GESTE staat voor groene energie & slimme technologie educatie.
Deel bericht

Hoe is het met Anne en Max?

25.07.19
Deze vakantie gaan we terug naar kinderen die dit jaar in het nieuws waren. Vandaag zijn we bij Anne en Max. Zij waren in het nieuws omdat ze voor Nederland meededen aan de finale van het Junior Songfestival. Na het Songfestival hebben Anne en Max nog een nieuw nummer uitgebracht. Time To Party heet het en ze hebben er ook een clip bij opgenomen.
Deel bericht

Goed voorbereid het nieuwe schooljaar in

25.07.19
Augustus is vaak het startmoment van nieuwe regels, andere veranderingen en subsidies. Voor een ieder die net terug is van vakantie en even snel op de hoogte wil zijn, maakten we een overzicht van diverse interessante en belangrijke wijzigingen en andere zaken om aan te denken.
Deel bericht

Beloon de leraar die langer werkt

25.07.19
Er is geen tekort aan leraren, als je leraren die twee of drie dagen werken prikkelt om daar vier of vijf van te maken, en leraren uit krimpregio’s verleidt in grote steden te gaan werken. Het uitgangspunt moet uiteraard een goed basissalaris voor de leraar zijn. Denk aan een opslagfactor voor iedereen die werkt boven de 0,5 fte; de fulltime aanstelling levert de hoogste opslag op.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)