Aantal stakende scholen gaat richting drieduizend

31.10.19
Al meer dan 2500 basis- en middelbare scholen hebben aangegeven dat ze dichtgaan tijdens de staking op 6 november. De teller staat op dit moment op 2760 scholen en nog steeds komen er scholen bij.
Deel bericht

Nieuwe serie ‘Ik in de MR?!’

31.10.19
Ouders en medewerkers op scholen die overwegen zich kandidaat te stellen voor de medezeggenschapsraad, doen er goed aan de uitgave  ‘Ik in de MR?!’ te lezen. In de digitale minibrochures die Versterking medezeggenschap op de www.infowms.nl heeft gepubliceerd, staan antwoorden op vragen die pote...
Deel bericht

Lancering campagne 'Je bent er voor de klas'

31.10.19
Op 30 oktober vond de aftrap plaats van de landelijke campagne 'Je bent er voor de klas', geïnitieerd door het Arbeidsmarktplatform PO.
Deel bericht

Nederland Leest Junior van start

31.10.19
In november kunnen uw leerlingen zich verdiepen in een spannend en actueel boek, Borealis van Marloes Morshuis. Aan de hand van dit boek gaan leerlingen met elkaar in gesprek over het thema van Nederland Leest Junior: duurzaamheid.
Deel bericht

Oproep aan Tweede Kamer: stem tegen uitsluiting!

31.10.19
VOS/ABB roept met andere belangenorganisaties de Tweede Kamer op een initiatiefwetsvoorstel te steunen dat uitsluiting van kinderen tegengaat. In het voorstel staat dat geen enkele school leerlingen mag uitsluiten als de vrijwillige ouderbijdrage niet is betaald.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)