Reactie PO-Raad op stakingsoproep

03.11.19
De PO-Raad staat nog steeds achter de inhoud van het convenant. We blijven ons, bij voorkeur met alle sociale partners, ervoor inzetten dat de middelen structureel worden in een volgende kabinetsperiode.
Deel bericht

Verwarring over onderwijsstaking nu helemaal compleet: 'heel chaotisch'

03.11.19
We gaan staken! O nee, we krijgen 460 miljoen euro, de landelijk staking is afgeblazen. Wacht even, het akkoord is niet goed genoeg, we staken toch! Het was de afgelopen dagen nogal een geharrewar.
Deel bericht

Slob: extra geld onderwijs blijft ondanks draai AOb

03.11.19
Minister Slob zegt in een reactie op de hernieuwde stakingsoproep voor onderwijspersoneel dat de afspraken over extra geld voor het onderwijs overeind blijven.
Deel bericht

Grootste onderwijsbond maakt draai: woensdag toch staken, voorzitter weg

03.11.19
De grootste vakbond van onderwijspersoneel AOb gaat de leden toch oproepen om woensdag te staken. Dat heeft het bestuur bekendgemaakt na een ingelast crisisberaad in Utrecht.
Deel bericht

Onderwijsstaking van de baan of niet? Onduidelijkheid voor ouders

03.11.19
Hebben basisschoolleerlingen nou vrij komende woensdag of niet? Daarover is veel onduidelijkheid. Er stond een landelijke lerarenstaking gepland, maar in welke omvang die doorgaat is onduidelijk nadat gisteren is bekendgeworden dat het kabinet extra geld uittrekt voor het onderwijs.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)