Sta Sterk op School nu nog aantrekkelijker voor leerlingen

24.02.19
Door nieuwe animaties en een werkboek met duidelijke pictogrammen speelt de training van Sta Sterk op School nu nog meer in op het kind van nu. Naast uitleg en een rollenspel, ontdekken kinderen via video’s het effect van positief denken, sterke lichaamstaal en het geven van een mening. De animaties ondersteunen ook de leerkracht, voor het goed overbrengen van de training naar de klas.
Deel bericht

10 tips Chaos in de klas, zo ga je die tegen

24.02.19
Hoe houd je orde in de klas? Streng beginnen; consequent zijn; niet boos worden. Als leraar in spe word je overspoeld met tips. Nog een paar? Ga stevig staan, met je voeten iets uit elkaar, schouders naar achteren, hoofd omhoog. Zo zie je er uit als de baas.
Deel bericht

De Onderwijsraad viert 100 jaar

24.02.19
1919: de schoolstrijd is voorbij, het is tijd voor nieuwe ideeën, nieuwe hervormingen. De tentoonstelling ‘WIJZE RAAD’ geeft een beeld van het jarenlange werk van de Onderwijsraad. Leerlingen van scholen in het BaO, VO en Mbo werden eind vorig jaar opgeroepen om deel te nemen aan de fotowedstrijd. De selectie van genomineerde foto’s is te zien in de tentoonstelling
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)