Slob: 'Wenselijk als Haga Lyceum concurrentie krijgt'

06.04.19
De groei van het omstreden Cornelius Haga Lyceum is logisch, omdat het een school in opbouw is. Maar in de toekomst zou het 'zeer wenselijk' zijn als ouders ook voor andere scholen kunnen kiezen die passen bij hun overtuiging.Slob wil even afwachten hoe de definitieve cijfers eruit zien voordat hij zijn oordeel uitspreekt over de aanwas bij de omstreden school.
Deel bericht

Handreiking ondersteunt medezeggenschapsraad bij kennis financieel beleid

06.04.19
De medezeggenschapsraad heeft een belangrijke taak rondom het financieel beleid van de school. Om medezeggenschapsraden hierbij de ondersteunen heeft Versterking medezeggenschap een Handreiking Financieel beleid ontwikkeld.
Deel bericht

Geen loting subsidie lente- en zomerschool tegen onnodig zittenblijven

06.04.19
In het bericht van 21 maart werd vermeld dat er meer aanvragen zijn ontvangen dan met het beschikbare budget kan worden toegekend. Hierna hebben meerdere scholen hun aanvraag naar beneden bijgesteld, waardoor de loting nu niet meer nodig is. Dit betekent dat alle scholen die een subsidie voor een lente- en/of zomerschool hebben aangevraagd de subsidie zullen ontvangen.
Deel bericht

Lesbrief Eindelijk een leuk museum!

06.04.19
Met alle musea die Nederland rijk is valt er genoeg te ontdekken: over micro-organismen, auto’s, mode, noem maar op. Heb je leerlingen die musea bij voorbaat saai of stom vinden? Laat ze hun eigen museum bedenken tijdens de Nationale Museumweek! Met de kant-en-klare lesbrief Eindelijk een leuk museum! laten leerlingen zien hoe hun droommuseum eruitziet.
Deel bericht
(Advertentie)
(Advertentie)